back to top

Narodni radio BiH – Tvoj život, tvoji hitovi! Top 10 BH Radija

Narodni radio uživo slušajte na radiostanica.ba

Narodni radio ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama.

Osnovan je 2014. godine kao prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu. Narodni je muzički radio sa lokalnim vijestima, reklamama i drugim govornim sadržajima, piše radijski portal radiostanica.ba

Narodni radio BiH – Lokalne radio stanice

Narodni radio Zenica je najslušaniji radio u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018. godine pokrenuta je i druga stanica Narodnog radija, Narodni radio Tuzla koji je dostupan u gotovo cijelom Tuzlanskom kantonu.

U 2020. godini pokrenut je i Narodni radio Sarajevo koji je svakim danom sv epopularniji u glavnom gradu BiH.

Narodni je dio TNT Grupacije koju čini 7 radio stanica, 4 TV kanala i news portal. Svi naši mediji pokrivaju lokalno djelovanje i imaju jaku povezanost s ljudima, pomoći će vam da ostvarite nevjerojatne marketinške rezultate.

Glavna prednost 3 lokalne stanice i načina na koji Narodni radio BiH emitira program je što se stvara baza lojalne publike i bolja povezanost s slušateljima. Sve to dovodi i do bolje iskoristivosti budžeta, jer s lokalnim oglašavanjem maksimalno iskorištavate vaš budžet.

Naziv i brend “Narodni radio” je vlasništvo TNT Grupacije i kao takav je zaštićen međunarodnim pravom pri Institutu za Intelektualno vlasništvo BiH. 

Narodni radio uživo – Oglašavanje

Reklamirajte se na Narodnom radiju i efektivno iskoristite vaš marketinški budžet. Zahvaljujući lokalnom oglašavanju, isključivo ciljanoj publici, za manje uloženog dobivate više!

Narodni radio sastoji se od tri radio stanica u Sarajevu, Zenici i Tuzli, što nam omogućava emitiranje reklama isključivo na onoj stanici koju sluša vaša publika.

Kroz 20 godina rada razvili smo i sopstveno softversko rješenje, s kojim vašu reklamu emitiramo u najbolje vrijeme i tako je serviramo najvećem broju slušatelja.

Oglašavanje na radiju donosi super rezultate. Do sada smo surađivali s više od 500 malih i srednjih biznisa, a zahvaljujući odličnim rezultatima koje su ostvarili, mnoge suradnje traju i dalje.

narodni radio bih - tvoj život, tvoji hitovi! top 10 bh radija
narodni radio bih

Iskoristite prednost lokalnog radio oglašavanja i vašu reklamu emitirajte isključivo ciljanim slušateljima na području Zenice i/ili Tuzle. Tako će se vaš budžet smanjivati sporije, a postizati ćete znatno bolje rezultate od reklamiranja u cijeloj BiH.

Imamo iskustva i sa kreiranjem radio reklama te naš tim kreativaca može vašu poruku pretvoriti u zabavnu reklamu. Na taj način će slušatelji čuti vašu poruku i zapamtiti što reklamirate.

Narodni radio uživo slušajte na radiostanica.ba

Porodična Putovanja: planiranje i saveti

Porodična putovanja i njihovo planiranje može biti izazov, ali sa pravim alatima i informacijama, vaše putovanje...

033.ba – Vaš izvor vijesti i informacija iz Sarajeva

U današnjem digitalnom dobu, internet je postao neizostavan izvor informacija i vijesti. U moru online portala,...

Sarajevo Radio Stanice

Sarajevo Radio Stanice je lista najpopularnijih radija u glavnom gradu BiH. Znate onaj osjećaj dok se vozite...

5 Najslušanijih bh radija u Septembru

Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022. Bosna i Hercegovina spada među zemlje...

Otvoreni radio

Otvoreni radio je privatna glazbena hrvatska radio stanica koja emitira svoj program od 24. prosinca 1997....

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni...