back to top

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni radio u ciljnoj grupi, potvrdili su iz ove radio stanice.

Narodni radio Sarajevo ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama.

Narodni radio Sarajevo je muzički radio sa lokalnim vijestima, reklamama i drugim govornim sadržajima bitnim za lokalnu publiku koja voli samo slušati samo najveće narodne hitove.

narodni radio sarajevo najlušaniji "narodni" u gradu!
narodni radio sarajevo

Narodni je prvi formatiran folk radio na Balkanu

Narodni radio je osnovan 2014. godine kao prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu.

Narodni radio Zenica je najslušaniji radio u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018. godine pokrenuta je i druga stanica Narodnog radija, Narodni radio Tuzla koji je dostupan u gotovo cijelom Tuzlanskom kantonu.

Za vrijeme najveće korona krize, sredinom 2020. godini pokrenut je i Narodni radio Sarajevo koji je nakon samo dvije godine postao omiljena radio stanica u ciljnog grupi, potvrđeno je danas iz ove radio stanice.

Glavna prednost 3 lokalne stanice i načina na koji Narodni radio emitira program je što se stvara baza lojalne publike i bolja povezanost sa slušateljima putem FM frekvencija ili online.

Naravno, veliku ulogu igraju i redovne nagradne igre u kojima slušatelji osvajaju nagrade kao što je Docek Nove godine Beograd, romobili, mobiteli i slično.

Narodni radio Sarajevo je dio TNT Grupacije koju čine dva radijska brenda ( TNT i Narodni) sa sedam lokalnih radio stanica, četiri tematska TV kanala i mreža od 40 digitalnih medija u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj i dijaspori.

narodni radio sarajevo
narodni radio sarajevo svira samo najveće narodne hitove vez suvišne priče i politike

Narodni radio Sarajevo je dio bh. medijske grupacije

Sve medije koji posluju u sklopu TNT medijske grupacije odlikuje lokalno djelovanje i jaka povezanost s ljudima što posebno ističu.

Upravo ovo lokalno djelovanje, mnogo “manjih” medija orijentiranih na jasne ciljne grupe i moderno formatirani mediju čine TNT Grupaciju jednom od najutjecajnijih medijskih kuća Bosni i Hercegovini i Adria regiji.

Najveći narodni hitovi uz lokalne vijesti i zanimljivosti

Narodni radio Sarajevo emituje samo najveće narodne hitove uz lokalne vijesti i servisne informacije te smiješne radio reklame koje ne možete čuti na svakom radiju.

Narodni radio pjesme koje trenutno najviše emitujemo

listen on online radio box! Hitovi koje najviše emitujemo ovih dana


  Narodni radio Sarajevo frekvencija

  Sarajevo 105.20 fm, Zenica i centralna BiH 93.40 FM, Tuzla i TK 93.4 FM.

  Oglašavanje na radiju donosi super rezultate

  Reklamirajte se na Narodnom radiju i efektivno iskoristite vaš marketinški budžet. Zahvaljujući lokalnom oglašavanju, isključivo ciljanoj publici, za manje uloženog dobivate više!

  Narodni radio sastoji se od tri lokalne radio stanice u Sarajevu, Zenici i Tuzli, što nam omogućava emitiranje reklama isključivo na onoj stanici koju sluša vaša publika.

  Kroz 25 godina rada razvili smo i sopstveno softversko rješenje, s kojim vašu reklamu emitiramo u najbolje vrijeme i tako je serviramo najvećem broju slušatelja. Želite da probate ciljano oglašavanje?

  ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je oglasavanje-na-radiju-donosi-rezultate.jpg
  jedini radimo ciljano radijsko oglašavanje u bosni i hercegovini

  Do sada smo surađivali s više od 500 malih i srednjih biznisa, a zahvaljujući odličnim rezultatima koje su ostvarili, mnoge suradnje traju i dalje.

  Iskoristite prednost lokalnog radio oglašavanja i vašu reklamu emitirajte isključivo ciljanim slušateljima na području Sarajeva, Zenice i/ili Tuzle. Tako će se vaš budžet smanjivati sporije, a postizati ćete znatno bolje rezultate od reklamiranja u cijeloj BiH.

  Imamo iskustva i sa kreiranjem radio reklama te naš tim kreativaca može vašu poruku pretvoriti u zabavnu reklamu. Na taj način će slušatelji čuti vašu poruku i zapamtiti što reklamirate. Želite povećati prodaju? Javite nam se!

  Narodni radio Sarajevo možete slušati na frekvenciji 105.20 FM u Sarajevu i online jednim klikom na: Narodni radio Uživo

  narodni radio sarajevo
  narodni radio sarajevo najlušaniji "narodni" u gradu!

  Naziv i brend “Narodni radio” je vlasništvo TNT Grupacije i kao takav je zaštićen međunarodnim pravom pri Institutu za Intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine.

  Svako neovlašteno korištenje kombinacije riječi “Narodni” i “Radio” u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji nije dozvoljeno bez ranije saglasnosti vlasnika naziva i brenda.

  Preporučujemo

  Porodična Putovanja: planiranje i saveti

  Porodična putovanja i njihovo planiranje može biti izazov, ali sa pravim alatima i informacijama, vaše putovanje...

  033.ba – Vaš izvor vijesti i informacija iz Sarajeva

  U današnjem digitalnom dobu, internet je postao neizostavan izvor informacija i vijesti. U moru online portala,...

  Sarajevo Radio Stanice

  Sarajevo Radio Stanice je lista najpopularnijih radija u glavnom gradu BiH. Znate onaj osjećaj dok se vozite...

  5 Najslušanijih bh radija u Septembru

  Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022. Bosna i Hercegovina spada među zemlje...

  Otvoreni radio

  Otvoreni radio je privatna glazbena hrvatska radio stanica koja emitira svoj program od 24. prosinca 1997....

  Najslušanije radio stanice BiH

  Najslušanije radio stanice BiH u 2021. sa odličnim programom i muzikom Ako tražite zanimljive radio stanice sa...