Obican Radio Mostar

Običan radio Mostar je najslušaniji radio u Hercegovini i jedan je od rijetkih radija koji u svome programu prioritet daje opće društvenim korisnim temama.

Svakodnevno izvještavamo vijesti iz Bosne i Hercegovine, kulture, športa, svijeta, glazbe, kulinarstva, aktualnosti vezane s današnjim nadnevkom, najave događaja, te zabavne lifestyle aktualnosti.

Društveni doprinos

U svojem programu promoviramo teme kao što su zaštita okoliša i prirode, te energijske učinkovitosti, zaštita djece koja su žrtve zlostavljanja, pedofilije i prosjačenja, zaštita prava manjina i zaštita prava žena u društvu.

Doprinosimo integraciji BiH u EU i NATO, kao i borbi protiv korupcije u svim njenim segmentima i zaštiti ljudskih prava.

Radio stanica nastala je 2002. godine sa sjedištem u Stocu, godine 2012. promijenila je vlasnika i prebacila je sjedište u Mostar.

Obican Radio Mostar
Obican Radio Mostar 1

Običan radio frekvencija

Radio stanica se čuje u Hercegovini s dvije frekvencije 106.5 MHz s kojom pokrivamo Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, te 105.3 MHz s kojim pokrivamo također Čitluk, Čapljinu, Stolac, Ravno, te dijelove općine Neum i Ljubuški kao i Metković, Opuzen i Vrgorac u Republici Hrvatskoj.

- Obican Radio Mostar

S ove dvije frekvencije pokrivamo 180.000 populacije, a možemo se slušati online putem streaminga.

Nastojimo u svojem radu prenijeti pozitivnu energiju našim slušateljima, nagrađivati ih, a jedan dio programa je rezerviran za ispunjavanje glazbenih želja slušatelja!

Običan radio Mostar Live

Običan radio d.o.o. Mostar prepoznatljiv je i po društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuje sadržaje zanimljivog sadržaja.

Facebook stranica radija ima oko 10.000 pratitelja. Na Instagram profilu imamo oko 7000 pratitelja, također smo aktivni i na Soundcloud platformi, kao i Youtube kanalu. Obican Radio Mostar je odličan radio!

Možda vas zanima

Narodni radio BiH – Tvoj život, tvoji hitovi! Top 10 BH...

Narodni radio uživo slušajte na radiostanica.ba Narodni radio ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama. Osnovan...

Regulatorna agencija za komunikacije objavila periodičnu publikaciju

Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) objavila je drugo izdanje Pregleda slučajeva iz oblasti emitovanja za period od maja do septembra 2020. godine.   Ova publikacija sadrži...

Zašto čitati biznis vijesti? 5 RAZLOGA

Kao mladi profesionalac, ako se želite izdvojiti iz konkurencije, jedna od najboljih osobina koje možete posjedovati je znatiželja. Zato čitajte biznis vijesti. Kako ističe urednica Crain's Cleveland...

Radio Velika Kladuša – Glas ovog krajiškog grada!

Radio Velika Kladuša je sa radom otpočeo 02. februara 2001. godine, kao javni emiter osnovan Odlukom Općinskog vijeća Općine Velika Kladuša. Uloga Radija Velika...
Obican Radio Mostar
Obican Radio Mostar

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊