Obican Radio Mostar

Običan radio Mostar je najslušaniji radio u Hercegovini i jedan je od rijetkih radija koji u svome programu prioritet daje opće društvenim korisnim temama.

Svakodnevno izvještavamo vijesti iz Bosne i Hercegovine, kulture, športa, svijeta, glazbe, kulinarstva, aktualnosti vezane s današnjim nadnevkom, najave događaja, te zabavne lifestyle aktualnosti.

Društveni doprinos

U svojem programu promoviramo teme kao što su zaštita okoliša i prirode, te energijske učinkovitosti, zaštita djece koja su žrtve zlostavljanja, pedofilije i prosjačenja, zaštita prava manjina i zaštita prava žena u društvu.

Doprinosimo integraciji BiH u EU i NATO, kao i borbi protiv korupcije u svim njenim segmentima i zaštiti ljudskih prava.

Radio stanica nastala je 2002. godine sa sjedištem u Stocu, godine 2012. promijenila je vlasnika i prebacila je sjedište u Mostar.

obican radio mostar
Obican Radio Mostar 1

Običan radio frekvencija

-

Radio stanica se čuje u Hercegovini s dvije frekvencije 106.5 MHz s kojom pokrivamo Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, te 105.3 MHz s kojim pokrivamo također Čitluk, Čapljinu, Stolac, Ravno, te dijelove općine Neum i Ljubuški kao i Metković, Opuzen i Vrgorac u Republici Hrvatskoj.

S ove dvije frekvencije pokrivamo 180.000 populacije, a možemo se slušati online putem streaminga.

Nastojimo u svojem radu prenijeti pozitivnu energiju našim slušateljima, nagrađivati ih, a jedan dio programa je rezerviran za ispunjavanje glazbenih želja slušatelja!

Običan radio Mostar Live

Običan radio d.o.o. Mostar prepoznatljiv je i po društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuje sadržaje zanimljivog sadržaja.

Facebook stranica radija ima oko 10.000 pratitelja. Na Instagram profilu imamo oko 7000 pratitelja, također smo aktivni i na Soundcloud platformi, kao i Youtube kanalu. Obican Radio Mostar je odličan radio!

Možda vas zanima

spot_img
00:00
00:00