Obican Radio Mostar

Obican Radio Mostar je najslušaniji radio u Hercegovini i jedan je od rijetkih radija koji u svome programu prioritet daje opće društvenim korisnim temama.

Svakodnevno izvještavamo vijesti iz Bosne i Hercegovine, kulture, športa, svijeta, glazbe, kulinarstva, aktualnosti vezane s današnjim nadnevkom, najave događaja, te zabavne lifestyle aktualnosti.

U svojem programu promoviramo teme kao što su zaštita okoliša i prirode, te energijske učinkovitosti, zaštita djece koja su žrtve zlostavljanja, pedofilije i prosjačenja, zaštita prava manjina i zaštita prava žena u društvu.

Doprinosimo integraciji BiH u EU i NATO, kao i borbi protiv korupcije u svim njenim segmentima i zaštiti ljudskih prava.

Radio stanica nastala je 2002. godine sa sjedištem u Stocu, godine 2012. promijenila je vlasnika i prebacila je sjedište u Mostar.

obican radio mostar
Obican Radio Mostar

Običan radio frekvencija

-

Radio stanica se čuje u Hercegovini s dvije frekvencije 106.5 MHz s kojom pokrivamo Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, te 105.3 MHz s kojim pokrivamo također Čitluk, Čapljinu, Stolac, Ravno, te dijelove općine Neum i Ljubuški kao i Metković, Opuzen i Vrgorac u Republici Hrvatskoj.

S ove dvije frekvencije pokrivamo 180.000 populacije, a možemo se slušati online putem streaminga.

Nastojimo u svojem radu prenijeti pozitivnu energiju našim slušateljima, nagrađivati ih, a jedan dio programa je rezerviran za ispunjavanje glazbenih želja slušatelja!

kontaktiraj ekipu radio stanice uživo preko interneta 24 sata dnevno
Obican Radio Mostar

Obican Radio MostarLive

Obican Radio Mostar prepoznatljiv je i po društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuje sadržaje zanimljivog sadržaja.

Facebook stranica radija ima oko 10.000 pratitelja. Na Instagram profilu imamo oko 7000 pratitelja, također smo aktivni i na Soundcloud platformi, kao i Youtube kanalu. Obican Radio Mostar je odličan radio!

DRUGE UPRAVO ČITAJU

spot_img
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE