back to top

Otvoreni radio

Otvoreni radio je privatna glazbena hrvatska radio stanica koja emitira svoj program od 24. prosinca 1997. na državnoj razini.

Njegovo sjedište nalazi se u Zagrebu, a prema koncesiji emitira program na nacionalnoj razini na području cijele Hrvatske.

Svoj program Otvoreni radio također emitira i na području cijele Europe, Sjeverne Afrike te Bliskog istoka putem satelita Eutelsat 16A.

Otvoreni radio svoj glazbeni program temelji uglavnom na stranoj glazbi.

otvoreni radio ekipa 2
otvoreni radio

Kratka povjest

Taktovi božićne pjesme “Last Christmas”, odaslani u eter iz studija u Radničkoj cesti u Zagrebu, na Badnjak 1997. označili su početak emitiranja Otvorenog radija.

Od tog trenutka u hrvatskom eteru više ništa nije bilo kao do tada. Svakim danom Otvoreni radio je sve čvršće zauzimao mjesto najslušanije radijske postaje koja nudi kvalitetan, prepoznatljiv, glazbeni program.

Takav program pronašao je svoju mnogobrojnu publiku, kako među mlađom populacijom tako i među slušateljima u najboljim godinama. Glazbeni program Otvorenog radija je kombinacija različitih glazbenih stilova.

Najslušaniji radijiski programi u Hrvatskoj

otvoreni radio ekipa
otvoreni radio

JUTRO NA OTVORENOM UZ IVANU MIŠERIĆ I FILIPA HANA

Probudi se uz najslušaniji jutarnji show u državi. Energična Ivana i Filip, od milja zvan Zen, uz producenta Brunu i puno, puno hitova idealno su društvo za feel good početak dana. Slušaj ih radnim danom od 6 do 10h. U Jutarnjem showu te očekuje:

Registar sreće

Opće je poznato da se dobro raspoloženje širi pa smo si u Jutru na Otvorenom dali za zadatak da proširimo sreću na cijelu Hrvatsku! Bilo što dobro da ti se dogodi, ne budi lijen – okreni besplatni 0800 33 55 i podijeli to s nama.

Svaki dan u 7:10h na taj način motiviramo jedni druge. Maleni primjeri sreće ne moraju biti nikakav spektakl, ali su sasvim dovoljni da imaš bolji dan zbog njih.

PUŠ pauza

Rano jutro, oko šest, odlično vrijeme za postavljanje pitanja. Skuhaj kavu i uključi se u čavrljanje na PUŠ pauzi u Jutru na Otvorenom.

Tuširate li se ujutro ili navečer, gdje ne volite da vas se dira, što može kupiti sreću? Pitamo što god nam padne na pamet i čekamo te na 0800 33 55. Tko još propušta PUŠ pauzu?

Slavljenička srijeda

Svake srijede u Jutru na Otvorenom imamo bezbroj razloga za slavlje. Neki vaši uspjesi, mali ili veliki, dnevne pobjede, sunčan dan, super doručak, slavimo sve redom. Na 0800 33 55 priključi se zajedničkom širenju dobrog raspoloženja i slavi s nama.

Ohrabri telefon

Ima dana kad ti treba ruka koja ćete potapšati po ramenu, lijepa riječ, prijatelj koji vjeruje da možeš. Pogotovo ponedjeljkom. Jutro na Otvorenom je taj prijatelj.

Svakog ponedjeljka otvaramo eter i telefon za ohrabrenja. Budi nečija inspiracija, motivacija, dobra vibracija. Na 0800 33 55, Ohrabri telefon svaki ponedjeljak, u Jutru na Otvorenom.

otvoreni radio
otvoreni radio

POSLIJEPODNE NA OTVORENOM UZ VEDRANA CARA I KASANDRU FUČIJAŠ

Završavaj posao i vraćaj se kući uz omiljeni radijski dvojac Vedrana i Kasandru.

Pridruži se njihovim međusobnim nadmetanjima i uživaj u odličnoj playlisti broj 1 poslijepodnevnog showa u Hrvatskoj. S tobom su radnim danom, od 14 do 18h. U Poslijepodnevnom showu slušaj:

Pa kaaak?!

„Nagasaki je u stvari Gasaki“ , „Kćeri rajčice ili cherry rajčice?“ „Gazirani sok radi se kroz gazu.“Slušaj najčudnije i najsmješnije stvari koje možeš čuti u radijskom eteru, svaki petak iza 15h u Pa Kaaak? rubrici Poslijepodneva na Otvorenom.

Što si ti cijeli život mislio krivo, što si krivo pjevao, što si zvao pogrešnim imenom?
Prijavi nam svoj pa kak? trenutak na 0800 33 55. Znamo da ga imaš.

Borba dizalica

Vedran i Kasandra u popularnoj radijskoj borbi glazbenih titana svaki dan u 16:50h. Dvije pjesme koje volite, samo jedna odnosi pobjedu.

Slušaj borbu dizalica svaki dan u Poslijepodnevu na Otvorenom i glasuj na 0800 33 55. Dizalicu s najviše glasova sviramo i nestrpljivo čekamo saznati – tko je tjedni pobjednik, tko će se zadnji smijati, a tko će biti ultimativni gubitnik. Vedran ili Kasandra?

1 pitanje, 7 telefonskih poziva

S koje se strane guli banana, ide li deka na poplun ili poplun na deku, stavlja li se u zdjelu prvo mlijeko ili pahuljice?

Oko nas je toliko važnih pitanja neodgovoreno. Bez brige, Poslijepodne na Otvorenom rješava sve svjetske nepoznanice. Točnije, rješavaju ih slušatelji.

Postavljamo jedno pitanje i čekamo sedam slušatelja koji će u ime cijele Hrvatske odlučiti o točnom odgovoru. Svakog utorka u Poslijepodnevu na Otvorenom.

Što danas znamo, a jučer nismo znali

Učenje novih stvari ne mora biti naporno baš uvijek. Pogotovo kad su učitelji Vedran Car i Kasandra Fučijaš. U Poslijepodnevu na Otvorenom otkrivamo nove stvari svaki dan.

Zanimljivi podaci, neobični događaji i razno razne informacije, sve smo to upakirali u nešto što zovemo Što danas znamo, a jučer nismo znali. Svaki dan u 17:30 u Poslijepodnevu na Otvorenom.

[wp_radio_station id=”35652″]

Najslušaniji radio u Hrvatskoj

Otvoreni radio je već decenijama najslušaniji radio u Hrvatskoj i šire. Sigurno je omiljena radio stanica i turistima koji dolaze u ovu zemlju.

U našem autu uvijek svira kada smo na moru. Za kraj jedan odličan live video u programu Otvorenog radija. Uživajte.

Dubioza Kolektiv uživo VIDEO

Porodična Putovanja: planiranje i saveti

Porodična putovanja i njihovo planiranje može biti izazov, ali sa pravim alatima i informacijama, vaše putovanje...

Sarajevo Radio Stanice

Sarajevo Radio Stanice je lista najpopularnijih radija u glavnom gradu BiH. Znate onaj osjećaj dok se vozite...

5 Najslušanijih bh radija u Septembru

Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022. Bosna i Hercegovina spada među zemlje...

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni...

Najslušanije radio stanice BiH

Najslušanije radio stanice BiH u 2021. sa odličnim programom i muzikom Ako tražite zanimljive radio stanice sa...

RADIO SEDMICE: Radio Bobar Bijeljina Online

Radio Bobar emituje program od 26.11.1998.godine. Sa širokim frekventnim spektrom animira oko deset miliona potencijalnih slušalaca. Zahvaljujemo Vam...