RADIO SEDMICE: Radio Bobar Bijeljina Online

- Oglašavanje -

Sadržaj

Radio Bobar emituje program od 26.11.1998.godine. Sa širokim frekventnim spektrom animira oko deset miliona potencijalnih slušalaca.

Zahvaljujemo Vam se što je naš BOBAR radio Vaš pravi izbor. BOBAR radio datira još od 1998. godine, tačnije od  26. novembra,  kada je u etar krenuo prvi talas dobrog zvuka, po kojem je BOBAR radio  prepoznatljiv i danas. 

BOBAR radio u skladu sa Dugoročnom dozvolom Regulatorne agencije za komunikacije, jedini je nezavisni komercijalni broadcaster sa licencom nacionalnog emitera u Bosni i Hercegovini.

No station found for id (35551)!

Radio Bobar frekvencije

Sa 13 visokih kota, radio se sluša na cijelom prostoru BiH, pokrivajući signalom i dobar dio teritorije zemalja u okruženju, a naročito velike gradove i putne pravce. Praktično, program «BOBAR radija» se, bez prekida, može pratiti do Mađarske do Jadranskog mora i od Zagreba do Beograda.

Okrenut je urbanoj populaciji, sa programskom šemom koja je prilagođena poslovnim ljudima, učesnicima u saobraćaju i omladini.. Pored FM frekvencija, program emitujemo i putem interneta i mobilne aplikacije.

Cilj nam je da sa kvalitetnim timom mladih i zabavnih voditelja koji se po stilu razlikuju od svih ostalih, budemo dio svakodnevice naših slušalaca.

radio bobarradio
radio sedmice: radio bobar bijeljina online

Radio Bobar program

To je razlog što se BOBAR radio od početka svog rada pozicionirao u sami vrh slušanosti u Bosni i Hercegovini.

Proizvodimo i emitujemo program muzičko – zabavnog i informativnog karaktera, koji je upotpunjen kratkim i zanimljivim sadržajima iz oblasti turizma, kulture, umjetnosti, ekonomije, politčkih i ostalih društvenih sfera.

- Oglašavanje -

Tako koncipiran program, koji se emituje svakog dana – 24 časa dnevno, izdvaja nas kao radio emitera sa najsveobuhvatnijim i najdinamičnijim sadržajem.

Programsku šemu dijelimo na jutarnju, podnevnu, dnevnu, večernju i noćnu, omogućavajući našim slušaocima da konstantno uživaju u dobrom izboru najvećih hitova domaće i strane muzike, ali i da na svakih sat vremena čuju najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta.

Dokaz našeg kvaliteta je saradnja sa uglednim klijentima, renomiranim kompanijama i marketinškim agencijama. Nezaobilazan smo medijski partner brojnih kulturnih, sportskih, humanitarnih i drugih društveno značajnih događaja.

Status ekskluzivnog radijskog  partnera u mnogim uspješnim projekatima u velikoj mjeri je promovisao  naš brend i doprinio našem pozitivnom imidžu u svojstvu društveno odgovorne kompanije.

No station found for id (35551)!

Bobar radio kontakt

Ipak, i Vaše mišljenje kao i povjerenje su nam jedan od najznačajnijih pokazatelja uspjeha, zato nam sve Vaše ideje, sugestije i komentare možete slati na [email protected].

Uprkos činjenici da je slušanje radija intimni doživljaj podložan različitim muzičkim i drugim ukusima, BOBAR radio je opšte prihvaćen brend priznat kao nesumnjiva profesionalna vrijednost, poštovan i cijenjen kod slušalaca svih generacija.

Motivisan i kreativan tim, lojalna publika, bogat programski sadržaj, izgradjena infrastruktura, snažan marketing i izuzetan društveni status, prednosti su na kojima temeljimo svoje ambiciozne planove.

Javnost, relevantne strukovne i društvene institucije i ustanove u nama su prepoznale jedinstven komercijalni radijski servis u Bosni i Hercegovini.

Radio Bobar Uzivo

No station found for id (35551)!
radio bihac radio bobar
radio sedmice: radio bobar bijeljina online

Popularno: Najbolje Video Igrice Za Decu!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

[wp_radio_trending count="6"]

5 Najslušanijih bh radija u Septembru

Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022. Bosna i Hercegovina spada među zemlje...

Otvoreni radio

Otvoreni radio je privatna glazbena hrvatska radio stanica koja emitira svoj program od 24. prosinca 1997....

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni...

Najslušanije radio stanice BiH 2021

Najslušanije radio stanice BiH u 2021. sa odličnim programom i muzikom Ako tražite zanimljive radio stanice sa...

Najslušanije radio stanice u Srbiji u 2021

U ovom tekstu vam donosimo najslušanije radio stanice u Srbiji. Podatke o radio stanicama u Srbiji...

10 Najslušanijih radio stanica Crne Gore

U tekstu vam donosimo 10 najslušanijih radio stanica Crne Gore koje imaju odličan program i još...
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE