Kalman Radio Sarajevo – Radio dana na radiostanica.com

- Oglašavanje -

Kalman Radio Uživo – Priča o Kalmanu je je priča o uspjehu, ljubavi, viziji i želji sprovedenoj u djelo, o kolektivu koji se znao nositi sa svim izazovima i problemima s kojima se susreću sve veće medijske kuće.

Priča o Kalmanu je i priča koja se nastavlja, piše radijski web portal radiostanica.ba

Kalman radio je počeo sa radom 1998. godine, kao ostvarenje dječačkog sna Edina Krše, vlasnika radija. 1999 godine od IMC agencije (tadašnje Regulatorne agencije za komunikacije) dobio je i trajnu dozvolu za emitovanje radio programa.

Već od samog početka emitovanja svog programa, uređivačkom politikom, programskim ciljevima, Kalman radio je imao samo jednu odrednicu, biti ”narodni radio”.

Kalman radio uživo slušajte na radiostanica.ba

Uz vrhunsku ekipu ton majstora, voditelja, tehničara…,Kalman radio je rastao iz dana u dan, vezujući za svoje frekvencije armiju vjernih slušatelja ali i poslovnih prijatelja koji su u Kalmanu prepoznali i želju, i emociju, i potencijal i iskrenost što ga u cjelini činilo posebnim u odnosu na druge.

kalman radio sarajevo - radio dana na radiostanica.com
kalman radio uživo emisije u studiju

Kalman radio finansiranje

Isključivo vlastitim sredstvima, vlastitim marketingom, naplatom usluga reklamiranja i promocije,audio produkcije, Kalman je izgradio vlastite repetitore i prateće objekte na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini tako da se može govoriti o emisionoj i telekomunikacionoj mreži Kalman radija, što je zapravo rijetkost kada su poslovne biografije medija u Bosni i Hercegovini u pitaju.

Kontinuirano praćenje rezultata istraživanja slušanosti više nezavisnih agencija za tržišna istraživanja nedvojbeno govore da je Kalman radio već duži niz godina “lider bosanskohercegovačkog FM neba” i istinski medijski brend.

[wp_radio_station id=35538]

Kalman Radio Online , kao prije svega narodni radio, u svom informativnom dijelu zadovoljava potrebe slušatelja za sadržajnim,objektivnim, zanimljivim informacijama iz svih područja društvenog života. Također, posebna se pažnja posvećuje njegovanju sadržaja od općeg društvenog značaja.

- Oglašavanje -

Kalman radio jednako su prihvatili slušatelji svih dobnih skupina,etnosa, obrazovnih nivoa, a sve ih, prije svega, karakteriše njegovanje onih osnovnih ljudskih vrijednosti.

kalman radio sarajevo - radio dana na radiostanica.com
kalman radio uživo program iz sarajeva emituju po cijeloj bih

Jaka povezanost sa slušateljima

Svoje vrijednosti Kalman radio je razvio kroz jaku emotivnu povezanost sa slušateljima, također, radio koji je svoje talase prepustio onima koji misle, govore i shvataju drugačije.

Insistiramo na slobodi, pluralizmu mišljenja, stavova, viđenja… na tolerantnoj komunikaciji i uvažavanju svih vrsta različitosti a sve u cilju stvaranja zdravog, progresivnog uticaja na društvo, istovremeno smanjivanje negativnog, razbijanju zabluda, ograničenih i nezdravih shvatanja.

Vaš svakodnevni prijatelj i čuvar „bosanskohercegovačke duše“, godinama zaštitni znak običnog bosanskohercegovačkog čovjeka… Jedini narodni radio, VAŠ KALMAN!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

[wp_radio_trending count="6"]

033.ba – Vaš izvor vijesti i informacija iz Sarajeva

U današnjem digitalnom dobu, internet je postao neizostavan izvor informacija i vijesti. U moru online portala,...

Sarajevo Radio Stanice

Sarajevo Radio Stanice je lista najpopularnijih radija u glavnom gradu BiH. Znate onaj osjećaj dok se vozite...

5 Najslušanijih bh radija u Septembru

Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022. Bosna i Hercegovina spada među zemlje...

Otvoreni radio

Otvoreni radio je privatna glazbena hrvatska radio stanica koja emitira svoj program od 24. prosinca 1997....

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni...

Najslušanije radio stanice BiH 2021

Najslušanije radio stanice BiH u 2021. sa odličnim programom i muzikom Ako tražite zanimljive radio stanice sa...