10 Najslušanijih radio stanica Crne Gore

- Oglašavanje -

U tekstu vam donosimo 10 najslušanijih radio stanica Crne Gore koje imaju odličan program i još bolju muziku.

Podatke o radio stanicama u Crnoj Gori smo prikupljali sa raznih domaćih i stranih audio direktorija  poput onlineradiobox, exyuradio, uživo radio, Radio Garden i drugih.

Na osnovu toga smo sastavili ovu listu najslušanijih radio stanica u Crnoj Gori. Izbor je raznovrstan- Tu su stanice koje puštaju narodnu muziku, zabavnu muziku, stranu muziku, radio stanice koje imaju informativni ili zabavni program i sl.

Radio je medij koji i dalje živi

Iako se, zbog razvoja elektronskih medija i društvenih mreža, spekuliše o budućnosti tradicionalnih medija kao što su televizija i radio, izgleda da nije baš sve tako crno. Istraživanja pokazuju da oko 90% slušalaca radija u svijetu ima između 18 i 34 godina. Kada vidimo ovaj podatak, jasno je da tvrdnja da je radio za starije slušaoce pada u vodu.

Ljudi vole radio jer ga mogu slušati dok voze, program je uživo i jako je praktičan. Takođe, jedan od važnih faktora koji utiče na ljude da slušaju i radio je to što je besplatan. Dakle, radio je tu da ostane kao jedan od najpraktičnijih medija.

Ukoliko i vi volite da slušate radio, onda je ovaj lista 10 najslušanijih radio stanica u Crnoj Gori baš za vas.

Pa krenimo.

10 Najslušanijih radio stanica Crne Gore

Radio Jadran je najslušaniji radio u Crnoj Gori

Radio Jadran je radio stanica sa sjedištem u Herceg Novom. Osnivači radija Jadran su crnogorski vaterpolisti Boris Zloković i Predrag Jokić. Radio emituje raznovrsne programe u HiFi-Stereo tehnologiji. Emiteri Radio Jadrana vjeruju u pružanje prave muzičke raznolikosti.

- Oglašavanje -

Radio je dostupan i kao internetski portal.

radio jadran je najslušaniji radio u crnoj gori
radio crna gora 1

DRS Radio je radio emituje dobru muziku

DRS Radio (ili Drugačija Radio Stanica) sjedište ima u Podgorici. Ovo je najpopularniji radio u Podgorici.  Emituje najbolju muziku, top liste i urbane emisije! DRS ima i streaming muzike i programa na mreži. Program emituje 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Radio D+ je najslušaniji radio sa narodnom muzikom

Online Radio D Plus emituje program iz Podgorice. Emituje narodnu i zabavnu muziku, a radio stanica je za dvije decenije postojanja postala jedna od najslušanijih na ex yu području.

Radio je osnovan 28. juna 2000 godine, a najslušanija je stanica koja pušta narodnu i zabavnu muziku u Crnoj Gori.

Radio Budva djeluje u sklopu RTV Budva

Radio Budva postoji u sklopu Radio Televizije Budva. Program emituje na 98.7 i 106 MHz, a spada u najbolje opremljene javne servise u Crnoj Gori.

Radio ima novinarsku i tonsku ekipu, dva kvalitetno opremljena studija iz kojih se emituje program. Ovaj Radio možete slušati i preko interneta, na stranici RTV Budva.

radio budva djeluje u sklopu rtv budva
radio crna gora uživo

Radio Cetinje je najstariji radio u Crnoj Gori

Radio Cetinje je najstariji medij u Crnoj Gori, osnovan 1944. godine na Cetinju. Sjedište je 1949. godine premješteno u Podgoricu. Prvo je djelovao samo kao radio, ali je 2011. godine otvorena televizija i web portal.

Radio nudi mješavinu muzike i informativnog sadržaja, i jedna je od rijetkih radio stanica u Crnoj Gori koja ne emituje narodnu muziku. Osnovni programski sadržaji su lokalne politike, obrazovanje, vrijeme, saobraćaj, kulturne i sportske informacije, i informacije o događajima koji se događaju na Cetinju.

Elmag Radio je radio muzičko zabavnog karaktera

Elmag Radio se emituje na frekvencijama od 96.0 mhz. Osnovan je u Podgorici. Najviše emituje folk muziku uz najnovije vesti.

Ovaj radio je prvi privatni elektronski medij u Crnoj Gori koji proizvodi svoj sadržaj. Sadržaj je muzičko-zabavnog karaktera, a imaju i informativni program.

elmag radio je radio muzičko zabavnog karaktera
radio crna gora frekvencija

Radio Kotor je radio program emituje širom svijeta

Radio Kotor je zvanično počeo sa radom  21. novembra 1987. godine. Program emituje preko interneta 24h dnevno, pa je dostupan slušaocima širom svijeta. Takođe, dostupan je preko FM frekvencija 95.3 i 99.0 MHz.

Radio 98 je najslušaniji omladinski radio

Radio 98 je omladinska radio stanica u Crnoj Gori. Sjedište mu je u Podgorici. Ovo je ustvari drugi radio Radio televizije Crne Gore, i uglavnom pušte pop i zabavnu muziku. Program se emituje na frekvenciji od 89.3 MHz.

Radio Rožaje možete slušati i preko interneta

Radio Rožaje je sa radom počeo 5. maja 1998 godine. Program prenosi preko radija ali i Facebook stranice. Radio možete slušati uživo preko interneta i na frekvencijama 101.4 MHz, 104.4 MHz i 107.4 MHz FM.

Osim muzike, radio emituje i informativni program i tako omogućuje svim slušaocima da se informišu o političkim, kulturnim, sportskim i svim drugim dešavanjima u gradu i u državi.

radio rožaje možete slušati i preko interneta
radio crna gora live

Boka News Tivat je dio multimedijalnog portala

Boka News je multimedijalni portal. Pored radija tu je i portal koji donosi najnovije vijesti o kulturi, društvu, politici, pomorstvu iz Crne Gore. Radio se može slušati online, na sajtu Boka News a pušta domaću zabavnu muziku. Osnovni cilj im je kvalitetno informisanje javnosti.

boka news tivat je dio multimedijalnog portala
radio crna gora

Preporučujemo i ovo:

Najslušanije radio stanice BiH 2021

Kako znati da griješite kad govorite na radiju?

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

[wp_radio_trending count="6"]

033.ba – Vaš izvor vijesti i informacija iz Sarajeva

U današnjem digitalnom dobu, internet je postao neizostavan izvor informacija i vijesti. U moru online portala,...

Nova godina Beograd!

Nova godina Beograd je zaista posebno vrijeme kada se prijatelji i porodica okupe da isprate staru,...

Narodni radio Sarajevo najlušaniji “narodni” u gradu!

Narodni radio Sarajevo je najmlađa narodna radio stanica u glavnom gradu BiH ali već je omiljeni...

Kružni trening kod kuće, treba vam samo štoperica

Kružni trening kod kuće nije teško osmisliti Mnogi su u pandemiji zaboravili na svoje hobije, a posebno...

Očni pritisak i druge bolesti oka o kojima malo znamo

I oči su izložene promenama i jednako ugrožene kao i bilo koji drugi organ u telu....

5 saveta za brzo vraćanje u formu nakon putovanja

Brzo vraćanje u formu nakon putovanja Pripadate li grupi onih koji na dan povratka sa putovanja jesu...