RADIO SEDMICE: Densomaniak Radio – Jedini Balkanski dens radio

Malo je poznata činjenica da na našim prostorima, tačnije u Ugljeviku u Bosni i Hercegovini, postoji Densomaniak radio – Jedini Balkanski dens radio!

Densomaniak radio je jedini dens 90ih radio na Balkanu i već svira na vašem portalu kao i na adresi www.densomaniak.com.

U službi povratka nepravedno zapostavljene i demonizovane dens 90ih muzike DENSOMANIAK 24 h svira isključivo domaći i strani dens 90ih. Dođite da oživite uspomene na ovu muziku 24 h, 7 dana u nedelji.

Densomaniak radio se sluša na cijeloj planeti, a postoji od 2008 godine. Njihov slogan je SVI ZA DENS I SVE ZA DENS 90-ih i ovaj radio okuplja veliku armiju fanova ove muzike.

Densomaniak je bio medijski pokrovitelj mnogobrojnih koncerata na temu dens 90-ih muzike, i biće i dalje. Dakle ako ste poklonik žanra (90s dance) dens 90-ih muzike, pravo mjesto za Vas je Densomaniak radio.

Slušajte ovu odličnu radio stanicu i uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba.
Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

spot_img
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE