Radio MOF Skopje Online

Makedonija Radio MOF Skopje Online
Radio MOF Skopje Online
OFFLINE LIVE

Radio MOF Skopje Online

Country: Makedonija
Genres : variety

Radio MOF

Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на http://www.radiomof.mk. Поведени од фактот дека е ограничен просторот во кој младите можат да се изразат, креираме медиум кој е отворена станица за промоција на младинската, културната и креативната заедница. Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.  

Contacts

Address Дренак 34а, 1000 Скопје, Македонија

Radio MOF Skopje Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review