back to top

Potpuno novi način gledanja televizije

Satelitska televizija omogućila je kombinovanje različitih resursa za praćenje televizije, korišćenje interneta i čak upotrebu mobilnih telefona i modernih aplikacija.

Zbog toga su danas neverovatno popularni Total tv paketi, kojih ima nekoliko u standardnoj i dodatnoj ponudi, kako bi maksimalno ispunili potrebe gledalaca svih generacija.

Da bi praćenje televizije bilo prema najsavremenijim trendovima podrazumeva se potpuna mogućnost fleksibinosti sadržaja u pogledu tempa i načina prikazivanja. Pored toga što je satelitska televizija brzo i lako dostupna uz odlične cene, kablovski internet učinio je da sam ekran tv uređaja bude mesto na kojem će se pratiti i internet izvori i sadržaji.

Spektar mogućnosti koje daje kablovski internet

Inovacija poznata kao kablovski internet, nastala je u vezi sa pojavom kablovske televizije. I dok su nekada Total tv paketi bili opcija za kablovsku mrežu, danas je to satelitska televizija, koja kao dodatnu uslugu omogućava i kablovski internet, uz odlične cene. Uz umrežavanje kablovske televizije sa internetom i instaliranje modema, dobija se kombinacija dve usluge u jednoj, a to je gledanje televizijskog programa i korišćenje interneta.

Ono što pruža kablovski internet, jeste definitivno širok spektar mogućnosti i funkcija. Pre svega, umrežavanjem se dobija televizija i internet u jednom paketu. Uz neznatan novčani izdatak dobija se odličan protok interneta, bez kočenja i bilo kakvih smetnji u funkcionisanju. Istovremeno, praćenje televizije je obezbeđeno i jednostavno uz kablovsku mrežu.

Nova dimenzija gledanja televizije – Total tv paketi usluga

Kada se analiziraju Total tv paketi cena govori da obezbeđuju mnogostruke mogućnosti uz minimalne izdatke za mesečnu naknadu usluga, posebno usled čestih i kontinuiranih akcijskih ponuda. Total tv paketi dostupni su u 3 osnovna tipa – „Start“, „Extra“ i „Premium“, ali i popularnoj „Trio“ varijanti koja obezbeđuje satelitsku televiziju, dostupan vrhunski internet i usluge telefonije. EON aplikacija za praćenje sadržaja na „smart“ uređajima obezbeđena je i za do 3 uređaja istovremeno. Korisnici biraju koji Total tv paketi su najpogodniji za njihove potrebe i želje, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Kada su u pitanju Total tv paketi cena se kreće od 895 dinara mesečno, pa do 3.195 dinara za isti obračunski period. Dostupne su akcije da prvih 12 meseci bude naknada naplaćena u polovini iznosa okvirno, odnosno umesto navedenih 3.195 dinara plaća se 1.599 dinara, što važi za najveći broj paketa, osim za opciju „Start“.

Obezbeđuje se satelitski prijemnik za hd rezoluciju programa, kao i opcija poput „tv vodiča“, premotavanja do 7 dana unazad, pauziranja, snimanja i velikog broja drugih načina prilagođavanja željenog sadržaja. Kako satelitska televizija može sve, tako je korisnicima dostupan i video klub, koji broji između 1.000 i 20.000 uvek aktuelnih, popularnih i potpuno novih naslova. Raspored broja kanala u standardnoj tv opciji, hd rezoluciji i slobodnoj varijanti, zavisi od konkretnog paketa usluga. Protok interneta kreće se i do 20/1 megabajta u sekundi. Total tv paketi obezbeđuju brojna iznenađenja – gratis programe ili čitav njihov niz, telefonske aparate i mnogo toga drugog.

Da bi gledanje televizije bilo pravo uživanje, potrebno je da se odabere provajder i operater koji neprekidno teži uvođenju inovacija, bez velikog uticaja na cenu usluga. To je način na koji su Total tv paketi osvojili srca današnjih korisnika, jer znaju da im se pruža najviši nivo kvaliteta usluge, uz cene koje su na optimalnom nivou, čak vrlo često i dvostruko niže u prvom periodu otplate.

Vrijeme sutra: Vaš vodič kroz oblake

U svakodnevnom životu, ljudi se često oslanjaju na razne alate kako bi se organizirali kroz svoje...

Nova godina Beograd!

Nova godina Beograd je zaista posebno vrijeme kada se prijatelji i porodica okupe da isprate staru,...

Kružni trening kod kuće, treba vam samo štoperica

Kružni trening kod kuće nije teško osmisliti Mnogi su u pandemiji zaboravili na svoje hobije, a posebno...

Očni pritisak i druge bolesti oka o kojima malo znamo

I oči su izložene promenama i jednako ugrožene kao i bilo koji drugi organ u telu....

5 saveta za brzo vraćanje u formu nakon putovanja

Brzo vraćanje u formu nakon putovanja Pripadate li grupi onih koji na dan povratka sa putovanja jesu...

Najslušanije radio stanice u Srbiji

U ovom tekstu vam donosimo najslušanije radio stanice u Srbiji. Podatke o radio stanicama u Srbiji...