Radio Velika Kladuša Uživo

  Radio Velika Kladuša Uživo
  LIVE OFFLINE
  Loading...
  track image Now Playing :

  Radio Velika Kladuša Uživo -  Ovaj radio je sa radom otpočeo 02. februara 2001. godine, kao javni emiter osnovan Odlukom Općinskog vijeća Općine Velika Kladuša.

  Uloga Radija Velika Kladuša je kreiranje i plasiranje informacija i svih relevantnih programskih sadržaja koji imaju za cilj pravovremeno, pouzdano i precizno informisanje stanovništva o svim dešavanjima u lokalnoj zajednici, ali i u zemlji i svijetu.

  Primarni cilj je proizvodnja i emitovanje programa kroz široku lepezu informativnih emisija, koje zauzimaju prioritetno mjesto u uređivačkoj politici Radija.

  Međutim, poštujući pravila koja propisuje Regulatorna agencija za komunikacije BiH, program Radija nudi i niz drugih sadržaja koje imaju edukativne i zabave komponente, a svrha im je zadovoljiti i druge potrebe slušalačke publike.

  Radio Velika Kladuša Uživo

  Prateći trendove i široku primjenu novih tehnologija u svim sferama života, pa tako i u medijskoj industriji, Radio Velika Kladuša posjeduje i oficijelnu web stranicu koja služi kao platforma za objavljivanje vijesti i drugih odabranih sadržaja koji su dostupni svim zainteresiranim korisnicima.

  Leave a Review

  What Others Say about Radio Velika Kladuša Uživo:

  Radio Velika Kladuša Uživo
  Sabina Sarajevo
  October 25, 2020

  Najbolji krajiski radio!