Radio Slobodna Makedonija Skopje Online

Makedonija Radio Slobodna Makedonija Skopje Online
Radio Slobodna Makedonija Skopje Online
OFFLINE LIVE

Radio Slobodna Makedonija Skopje Online

Country: Makedonija
Genres : variety

Radio Slobodna Makedonija

Под слоганот „слушај во боја“ во 07:00 часот на 11 декември 2013 година новото радио „Радио Слободна Македонија“ го означи своето постоење. „Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци почна да зрачи во македонскиот етер. Новото национално радио се емитува на фреквенцијата на поранешното радио Равел во Скопје, и на нови фреквенции низ целата држава. Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

Contacts

Address Bul. Ilinden Br. 9 Скопье 1000

Radio Slobodna Makedonija Skopje Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review