Radio Kometa Gostivar Online

Makedonija Radio Kometa Gostivar Online
Radio Kometa Gostivar Online
OFFLINE LIVE

Radio Kometa Gostivar Online

Radio Kometa

Радио Комета Гостивар со својата 13 годишна работа постои како радио со една зацртана цел-да им служи на слушателите најповеќе за забава и редовно информирање за сите дневни актуелности новости и информации.Радио Комета Гостивар на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар,Маврово,Тетово, на www.radiokometa.com.mk и на повеќе сајтови на интернет,како интернет радио со голема популарност и слушаност кај нашите иселеници во странство.Програмската шема се состои од музика, емисии од забавен карактер,актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета,бизнис информации,спортски вести,топ листи и контакти со слушатели. Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

Contacts

Address Ул.Гоце Делчев Стамбена Кула бб 1230 Гостивар

Radio Kometa Gostivar Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review