Puls Radio Negotino Online

Makedonija Puls Radio Negotino Online
Puls Radio Negotino Online
OFFLINE LIVE

Puls Radio Negotino Online

Country: Makedonija
Genres : variety

Puls Radio

Пулс Радио постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Сите содржини и музички избор се избрани за да допрат до слушателите од различни возрасти. На фреквенцијата 100.5 FM, во било кој дел од денот, тиквешката публика има можност да стигне до најновите музички хитови. , да се запознае со случувањата во Неготино и Тиквешијата, Македонија и пошироко. Нудиме говорни содржини кои ќе Ве едуцираат, насмеат, информираат... Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

Puls Radio Negotino Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review