Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo

31543
Bosna i Hercegovina Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo
Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo
OFFLINE LIVE

Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo

Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo

Radio Stari Grad je radio koji mozete da slusate preko interneta i na radio frekvencijama od 102.8mhz. Osnovan je u gradu Sarajevo.  Emituje evropske hitove i vecinu vremena cete slusati klasicni rok. RSG radio je komercijalni radijski program sa nacionalnim dosegom. Osnovan je 25. januara 1993. godine. RSG radio je već godinama apsolutni lider i najslušanija stanica na radijskom tržištu u Bosni i Hercegovini. RSG Media je jedinstvena medijska grupacija za produkciju, promociju, prodaju i emitovanje radijskih programa. Čine je tri pravna subjekta: RSG d.o.o. , Netra d.o.o. i radio Mix d.o.o. radio Radio Mix je najmlađi član naše grupacije. Osnovan je 9. maja 2016 godine. Mix svojim signalom pokriva velike BH gradove: Sarajevo, Mostar, Zenicu i Tuzlu kao i veći broj manjih gradova, te dio najprometnijih putnih pravaca u Bosni i Hercegovini. Mix je muzički formatiran kao moderan pop-folk radio. Na dan grada Sarajeva, 6. Aprila 2009., RSG d.o.o. pokreće svoj drugi radijski program, RSG 1 Sarajevo. 6. decembra 2012. godine RSG 1 postaje Antena Sarajevo. Radio Antena je formatirana kao gradski servis koji emituje samo najveće svjetske hitove. radio RSG Media je jedinstvena medijska grupacija za produkciju, promociju, prodaju i emitovanje radijskih programa. Čine je tri pravna subjekta: RSG d.o.o. , Netra d.o.o. i radio Mix d.o.o. RSG d.o.o. je nosilac prava na emitovanje dva radijska programa: RSG radio i radio Antena Sarajevo. Netra d.o.o. je agencija za produkciju, promociju i marketing. Osnovana je 22.9.2003. godine. Netra je postala prepoznatljiv brend u segmentu marketinga i produkcije. Radijska produkcija je važan dio agencije Netra. Realizuje se kroz Media servis koji je specijalizovan za produkciju vijesti srodnih radijskih programa.

Radio Stari Grad Sarajevo uzivo

Radio Radiostanica.ba je web portal koji vam omogućava slušanje raznih radijskih sadržaja iz zemalja s EXYU Radio Stanica.

PREPORUČUJEMO: Naxi Radio Beograd

Osim slušanja radijskih stanica, možete čitati zanimljive vijesti vezane uz radio, show i zabavu. Iako mnogi ljudi smatraju da je radio stvar prošlosti, činjenice ukazuju na to da je i dalje jedan od najpopularnijih medija.

SAZNAJTE Kako se mjeri ROI od oglašavanja na radiju

Contacts

Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo reviews :

Radio Stanica .BA
17/10/2020

Odlicna stranica!

Leave a review