Radio Rajska Dolina Uživo Na Internetu 24 sata dnevno!

102
Bosna i Hercegovina Radio Rajska Dolina Uživo Na Internetu 24 sata dnevno!
Radio Rajska Dolina Uživo Na Internetu 24 sata dnevno!
OFFLINE LIVE

Radio Rajska Dolina Uživo Na Internetu 24 sata dnevno!

Sta radio da radio slusaj nas radio

Radio Rajska Dolina Cazin je najpoznatiji internet radio u Bosanskoj Krajini. Pozanti su kao nezavisan medij.

Mi smo kompanija za emitovanje i medijsku produkciju i nezavisna medijska kuća. Uvijek smo u pravo vrijeme na pr.avom mjestu novosti iz zemlje, svijetai regije uz mnogo muzike i zabave.
radio

Radio Rajska Dolina Cazin - O nama

Kao što najvjerojatnije znate, prvi smo Radio iz Bosanske Krajine tačnije Cazina – zasad samo na webu.
Tu zbog vas, odnosno zbog zajednice, svojim programom nastojimo obuhvatiti zanimacije i interese svih pojedinaca i grupacij.
Kao i pokriti sva ona područja koja se u pravilu izbjegavaju na komercijalnim radijima , s težištem na neovisnoj urbanoj i pop kulturi i glazbi, te prikazu djelovanja lokalne civilne scene – naravno, ne zanemarujući globalnu komponentu.
Po samom ustroju i statutu, djelujemo kao neprofitni medij sa obavezom i misijom biti nepristrani i slobodni te svojim postojanjem omogućiti aktivno uključivanje pojedinaca i grupa u stvaranje sadržaja.
Interesno u prvom redu okrenuti neprofitnom i nezavisnom sektoru, glazbeno posvećeni non - mainstream svjetskoj i lokalnoj sceni, osuđeni smo na vlastito upravljanje tom slobodom koju emitiramo.
Radio

Neprofitni vs Komercijalni radio

Okretanje programa prema komercijalno pogodnijim sadržajima istovremeno bi tražilo ustupke i prilagodbe kod svih glavnih ideja ovog projekta te radije biramo ovaj samofinancirajući i trnovit put Djelujemo u potpunosti volonterski, uz opremu koju sami nabavljamo i održavamo.
Rastom interesa i povećanjem broja streaming i web korisnika te novim programskim očekivanjima i planovima, stvara se potreba za dodatnim financiranjem tehničkih i prostornih uvjeta rada, sve u cilju što kvalitetnije i stabilnije isporuke samog sadržaja, programskoj edukaciji novih suradnika te stvaranju konačne mreže radija.
Kako bi svima koji osobno žele podržati postojanje i razvoj ovog projekta pružili mogućnost da aktivno sudjeluju, preporučujemo da nas kontaktiraju putem poruke. Volimo vas i ostanite kakvi ste i bili dosada Vaš Radio Rajska Dolina Cazin-BiH.radio

Contacts

Address Cazin Bosna i Hercegovina

Radio Rajska Dolina Uživo Na Internetu 24 sata dnevno! reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review