Radio MEFF Prilep Macedonia Online

Makedonija Radio MEFF Prilep Macedonia Online
Radio MEFF Prilep Macedonia Online
OFFLINE LIVE

Radio MEFF Prilep Macedonia Online

Country: Makedonija
Genres : ethnicfolkpop

Radio MEFF Prilep

Радио Мефф е музичка радиостаница во приватна сопственост, лоцирана во градот под Марковите Кули - Прилеп. Емитуваме програма на фреквенција од 98,7 MHz во стерео техника и напреден Радио Дата Систем. Постоиме и успешно работиме од 1993 година. Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.  

Contacts

Address ул „Мирче Ацев“ бр 11а 7500 Прилеп Македонија

Radio MEFF Prilep Macedonia Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review