0
Makedonija Radio 105 Bombarder Bitol Online
Radio 105 Bombarder Bitol Online
OFFLINE LIVE

Radio 105 Bombarder Bitol Online

Radio 105 Bombarder

Ова е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио. Ова радио постои веќе 25 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа а исто така можете да ја следите и преку интернет. Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

Radio 105 Bombarder Bitol Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE