Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo

  Radio Stari Grad Sarajevo Rsg Radio Uzivo
  Loading...
  Track Image Now Playing :

  Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo

  Radio Stari Grad je radio koji mozete da slusate preko interneta i na radio frekvencijama od 102.8mhz. Osnovan je u gradu Sarajevo.  Emituje evropske hitove i vecinu vremena cete slusati klasicni rok.RSG radio je komercijalni radijski program sa nacionalnim dosegom. Osnovan je 25. januara 1993. godine. RSG radio je već godinama apsolutni lider i najslušanija stanica na radijskom tržištu u Bosni i Hercegovini.RSG Media je jedinstvena medijska grupacija za produkciju, promociju, prodaju i emitovanje radijskih programa. Čine je tri pravna subjekta: RSG d.o.o. , Netra d.o.o. i radio Mix d.o.o.Radio Stari Grad Sarajevo Kako Znati Da Griješite Kad Govorite Na RadijuRadio Mix je najmlađi član naše grupacije. Osnovan je 9. maja 2016 godine. Mix svojim signalom pokriva velike BH gradove: Sarajevo, Mostar, Zenicu i Tuzlu kao i veći broj manjih gradova, te dio najprometnijih putnih pravaca u Bosni i Hercegovini. Mix je muzički formatiran kao moderan pop-folk radio.Na dan grada Sarajeva, 6. Aprila 2009., RSG d.o.o. pokreće svoj drugi radijski program, RSG 1 Sarajevo. 6. decembra 2012. godine RSG 1 postaje Antena Sarajevo. Radio Antena je formatirana kao gradski servis koji emituje samo najveće svjetske hitove.Radio Stari Grad Sarajevo Govorite Vlastitim RiječimaRSG Media je jedinstvena medijska grupacija za produkciju, promociju, prodaju i emitovanje radijskih programa. Čine je tri pravna subjekta: RSG d.o.o. , Netra d.o.o. i radio Mix d.o.o.RSG d.o.o. je nosilac prava na emitovanje dva radijska programa: RSG radio i radio Antena Sarajevo. Netra d.o.o. je agencija za produkciju, promociju i marketing. Osnovana je 22.9.2003. godine.Netra je postala prepoznatljiv brend u segmentu marketinga i produkcije. Radijska produkcija je važan dio agencije Netra. Realizuje se kroz Media servis koji je specijalizovan za produkciju vijesti srodnih radijskih programa.

  Radio Stari Grad Sarajevo uzivo

  Radio Stari Grad Sarajevo Rsg Radio

  Radiostanica.ba je web portal koji vam omogućava slušanje raznih radijskih sadržaja iz zemalja s EXYU Radio Stanica.

  Osim slušanja radijskih stanica, možete čitati zanimljive vijesti vezane uz radio, show i zabavu. Iako mnogi ljudi smatraju da je radio stvar prošlosti, činjenice ukazuju na to da je i dalje jedan od najpopularnijih medija.

  Radio blog

  Radio blog je podstranica na radio stanica .ba portalu u kojoj donosimo novosti vezane za radio stanice i korisne savjete za zaposlenike na radio stanicama.

  Radio stanica BiH

  Slušajte uživo BiH radio stanice na webu radiostanica.ba. Omogućavamo vam slušanje više od 150 radijskih stanica iz naše zemlje, koje možete slušati online. Slušanje je omogućeno preko različitih uređaja, poput:
  • mobitela
  • tableta
  • laptopa
  • pametnih televizija
  Neke od najpopularnijih radio stanica u BiH su zasigurno TNT Radio Sarajevo ili Narodni radio, koji za vas biraju samo najveće hitove i zabavne sadržaje. Jednostavno odaberite kategoriju BiH iz menija na sajtu i potražite svoju omiljenu stanicu.

  Uživo online Hrvatski radio – radiostanica.ba

  Radio stanice u Hrvatskoj donose vam zanimljivu muziku i novosti i informacije iz zemlje. Najpopularnije radio stanice su:
  • Otvoreni radio
  • Antena Zagreb
  • Extra FM – Hrvatska radio stanica s turbofolk i folk muzikom
  Web stranica radiostanica.ba omogućava vam slušanje svih hrvatskih radio stanica. Jednostavno posjetite kategoriju Hrvatska i odaberite vaš najdraži radio.

  Radio stanice Srbija

  Slušajte uživo radio stanice iz Srbije i uživajte u najvećim hitovima. Saznajte vijesti i novosti iz Srbije te uživajte u raznim zabavnim sadržajima koje vam nude.Na web stranici radiostanica.ba dostupna je i pretraga, putem koje možete jednostavno pronaći vašu najdražu radio stanicu upisivanjem njenog imena.

  živo radio stanice Crna Gora, Slovenija i Makedonija

  Na portalu radiostanica.ba donosimo vam i radio stanice iz Crne GoreSlovenije i Makedonije. Slušajte uživo svoju omiljenu stanicu, gdje god se nalazili.U kategoriji Izdvajamo za vas smo odabrali najpopularnije stanice iz raznih zemalja. Ako niste sigurni koju bi stanicu odabrali, u ovoj kategoriji ćete zasigurno pronaći onu koja vam odgovara.Kategorija Radio Blog rezervirana je za Radio vijestiShow i zabavu te radio dana.Slušajte RSG RADIO Sarajevo uživo na internetu.

  Playlist

  • 10:57:25 Now Playing info goes here

  Leave a Review

  What Others Say about Radio Stari Grad Sarajevo RSG Radio Uzivo:

  Radio Stari Grad Sarajevo Rsg Radio Uzivo Radiostanica.com
  radiostanica .BA
  October 17, 2020

  Odlicna stranica!