Radio Tesanj Uzivo

    radio tesanj uzivo
    Loading...
    track image Now Playing :

    Radio Tesanj Uzivo

    Radio Tesanj je radio stanica koja pusta hitove online. Osnovan je u gradu Tesanj. Radio Tesanj emituje i evropske hitove raznih muzickih zanrova.
    Radio Tešanj počeo je sa emitovanjem programa davne 1969.godine 01.janura ,kao javna radio stanica, a od marta 2000.godine djeluje kao privatna.
    Već pedeset godina slušaoci na frekfenciji 92,2 MHz prate program Radio Tešnja, prilagođen različitim grupacijama slušalaca.
    Radio Tešanj u ovom trenutku svojim signalom pokriva komplentan prostor općine Tešanj, te susjednih općina Doboj Jug i Usora, kao i djelove općina: Doboj, Maglaj,Teslić, Prnjavor, Derventa, Zavidovići, Žepče, Zenica, Gračanica i dr.
    Programska šema Radio Tešnja razlikuje se od sadržaja koje emituju druge radio stanice koje djeluju na ovim prostorima, usmjerene iskljućivo u zabavno – komercijalnom pravcu.

    Radio Tesanj Uzivo na radiostanica.ba

    Radio Tešanj je zadržao koncept informativno – zabavnog radija.
    Činjenica da je Radio Tešanj i nakon privatiziranja zadržo epitet radio stanice informativno - zabavnog karaktera govori da smo objektivnom i blagovremenom informisanju slušalaca, prvenstveno građana općine Tešanj,dali prednost u odnosu na marketingški dio koji je glavni izvor finansiranja, a time i opstanka ove radio stanice.
    Slušaoci su kroz svakodnevne informativne emisije upoznati sa dešavanjima sa područja općine, zemlje i svijeta.
    Informacije lokalnog karaktera obezbjeđuju se vlastitim angaržmanom uposlenih, a ostalih prezentacijom aktuelnih događaja iz dnevne štampe.
    Kontaktiranjem i razmjenom informacija sa drugim radio stanicama slušateljstvu se prezentiraju aktuelnosti sa područja susjednih općina.
    Naravno, muzičkom dijelu poklanja se izuzetna pažnja.Muzika je pažljivo odabrana i jednako prihvatljiva za sve.
    Slušajte ovu odličnu radio stanicu i uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

    Playlist

    • No Songs Played

    Leave a Review