Radio MOF Skopje Online

  Radio Mof Skopje Online
  LIVE OFFLINE
  Country: Radio Mof Skopje Online Radiostanica.comMakedonija
  Genres: variety
  Loading...
  Track Image Now Playing :

  Radio MOF

  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на http://www.radiomof.mk. Поведени од фактот дека е ограничен просторот во кој младите можат да се изразат, креираме медиум кој е отворена станица за промоција на младинската, културната и креативната заедница.Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade. 

  Contacts

  Address : Дренак 34а, 1000 Скопје, Македонија

  Email : [email protected]

  Leave a Review