Radio Glas Drine Uživo

  2882
  Radio glas drine uživo
  Radio Glas Drine Uživo
  LIVE

  Radio Glas Drine Uživo

  RADIO GLAS DRINE UŽIVO -

  Radio stanica “Glas Drine” Sapna u eteru je, pod ovim imenom od 15 .avgusta 1995 godine. Do tada, od prvog oglašavanja 03. septembra 1992 godine, radila je pod imenom “Radio BiH, studio Zvornik”. Do 1999.godine Glas Drine je bio općinski medij, a u novembru 1999.godine izvršena je privatizacija stanice, te su vlasnici postali Hasan Omerović i Ismail Smajlović. Za ukupno 20 godina postojanja, ovaj medij je izrastao u radio stanicu koja je spremna zadovoljiti i najveće kriterije, bilo da se radi o direktnom izvještavanju sa lica mjesta, prijenosu uživo,te proizvodnji vlastitog informativnog ili zabavnog programa- Radio Glas Drine je spreman zadovoljiti i najviše standarde kada je u pitanju produkcija radijskih, a od maja 2010.godine i TV reklama. Dokaz tome je svakako i dugogodišnja saradnja sa skoro svim većim kompanijama/preduzećima, te sa ekskluzivnim ugostiteljskim objektima,u Tuzlanskom kantonu, Podrinjskoj regiji, BiH, pa i Evropi, Americi, Australiji i Kanadi.

  Radio Glas Drine Uživo na internetu i satelitu

  Radio Glas Drine je danas moderno opremljena radio stanica, koja emitira program svih 24 sata dnevno. Program se emituje na šest frekvencija FM-a, čime je pokriveno kompletno područje sjeveroistočne BiH, a sluša se i u dijelovima Hrvatske i Srbije, uz rijeke Savu i Drinu.

  Radio Glas Drine Uživo na frekvencijama

  Osnovna frekvencija je 88,80 MHz, Zvornik 104,20 MHz, Kalesija 99,60 MHz, Srebrenica 105,2 Teočak 106,40 MHz i Čelić 103,80 MHz. Slušaoci izvan granica Bosne i Hercegovine program mogu pratiti preko interneta i satelita. [caption id=attachment_60595 align=alignnone width=720]raido Radio Glas Drine Uživo na internetu[/caption]

  Komentiraj

  Unesite svoj komentar!
  Ovdje unesite svoje ime