Radio Džungla Doboj

Radio Džungla Doboj počeo je sa radom 22. decembra 1997. godine. Program u vlastitoj produkciji emitujemo 24. časa dnevno.

Prva smo privatna radio stanica na području dobojske regije i finansiramo se iz sredstava koje ostvarimo putem marketinga.

Signalom pokrivamo područje regija Doboj, Banja Luka i Kotor Varoš i za navedene regije posjedujemo dugoročnu dozvolu za emitovanje programa izdatu od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) u BiH. Prema procjenama, na teritoriji koju pokrivamo svojim radijskim signalom, živi oko 415.570 ljudi.

Program radija se emituje na tri različite frekvencije i to u RDS, stereo signalu: regija Doboj FM 101,1 MHz, područje grada Doboja i okoline FM 103,6 MHz, te regije Banja Luka, Kotor Varoš i Čelinac 92,0 MHz.

Signalom pokrivamo područje sjevernog dijela zemlje i naš signal možete pratiti na području: Banja Luke, Laktaša, Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Gradiške, Srpca, Broda, Dervente, Modriče, Šamca, Doboja, Stanara, Petrova, Prnjavora, Teslića, Čelinca, Tešnja, Usore, Gračanice.

Radio Džungla Doboj uživo na internetu

- Radio Džungla Doboj

Prema istraživanjima slušanosti, naš program u istom omjeru prati ženska i muška populacija stanovništva. Program u najvećem broju prati populacija od 20. do 55. godina starosti. Tokom dana, udarni termini slušanosti su od 07. do 10. časova, od 11. do 14 časova, te od 15. do 17. časova.

Tokom dvadeset i tri godina rada izrasli smo iz male lokalne radio stanice, sa svega nekoliko zaposlenih, u zapaženog medijskog partnera koji je obezbjedio svoje mjesto na skali radio prijemnika putem naših frekvencija.

Marljivim i upornim radom izborili smo se za laskavo mjesto medijskog savjetnika i promotera naših poslovnih klijenata, boreći se samo elementima zdrave konkurencije.

Radio Džungla Doboj Program

Emitujemo program muzičko-zabavnog karaktera, bez politike i širenja negativne energije, loših informacija i dosadne muzike. Nastojimo da svakim danom širimo porodicu naših vjernih slušalaca, jer kako kaže jedan džingl sa početka našeg rada: … budite srećni, život je zabava, svijet je džungla …

- Radio Džungla Doboj

Ostvarili smo zapaženu saradnju sa velikim broj radio i televizijskih stanica u BiH i regionu. “Radio Džungla” je članica AEM BiH. Bili smo medijski sponzori brojih kulturnih, zabavnih, muzičkih i sportskih manifestacija, a naši česti gosti su brojni estradni umjetnici i muzički bendovi.

Adresa: Radio “Džungla” Doboj Nikole Pašića bb, 74 000 Doboj

Frekvencije: 92.0, 101.1 & 103.6 MHz

Možda vas zanima

Regulatorna agencija za komunikacije objavila periodičnu publikaciju

Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) objavila je drugo izdanje Pregleda slučajeva iz oblasti emitovanja za period od maja do septembra 2020. godine.   Ova publikacija sadrži...

dRUMELODY: Novi pogled na modernu muziku!

Period bez muzičkih događaja i živih svirki izostao je ovog ljeta. dRUMELODY svoju publiku okupljao online uz live streaming performanse. I pored izostanka žive...

Zašto čitati biznis vijesti? 5 RAZLOGA

Kao mladi profesionalac, ako se želite izdvojiti iz konkurencije, jedna od najboljih osobina koje možete posjedovati je znatiželja. Zato čitajte biznis vijesti. Kako ističe urednica Crain's Cleveland...

Kako govoriti na radiju (Priručnik za radio 2/30)

U priručniku za radio govorit ćemo o svim aspektima radija na radio stanicama. Danas pišemo na temu Kako govoriti na radiju. Pa krenimo redom... Karakternost...
Radio Džungla Doboj
Radio Džungla Doboj

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊