Radio Das Bijeljina Uzivo

  Radio Das Bijeljina Uzivo
  LIVE OFFLINE
  Loading...
  track image Now Playing :

  Radio Das Bijeljina Uzivo

  Radio DAŠ je počeo sa radom 1995. god. Adresu nije mjenjao svih 11 god. Ul. Stevana Krnjića 18 Bijeljina. Osmišljen kao muzičko-komercijalna radio stanica što je do dan danas i ostalo. Ako se uzme u obzir vrijeme u kome živimo ostao i apolitičan.
  Program se od prvog dana emituje 24 časa dnevno od čega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzičku arhivu a akcenat stavljamo na staru domaću narodnu pjesmu kao i na snimke živih svirki. Sa pravom se možemo pohvaliti da je u proteklim godinama kroz našu radio stanicu prodefilovala pleada najvećih zvijezda domaće muzičke scene.

  Radio Das Bijeljina Slušanost

  U eri pojavljivanja masovnih media uspeli smo se izboriti za svoje mjesto na skali radio talasa, a na kojem smo mjestu, to znamo mi i Vi. Najbolji pokazatelj za to je Vasa slusanost. To znamo po Vašim telefonskim pozivima, SMS porukama i posječenosti ovog sajta. Otvoreni smo za sve nase slušaoce. Rado primamo pohvale ali i sugestije. Tako da i Vi ucestvujete u kreiranju programa, sto se kroz sve ove godine pokazalo kao idealno rješenje. Svi mi ovdje zaposleni volimo da radimo svoj posao, a nadamo se da to i prepoznajete, jer mi postojimo zbog Vas. I kada se sve zbroji i oduzme ne preostaje nam ništa drugo nego da Vam se zahvalimo sto nas slušate sve ove godine. U nadi da će tako ostati ubuduće.

  Contacts

  Email : [email protected]

  Leave a Review

  What Others Say about Radio Das Bijeljina Uzivo:

  Radio Das Bijeljina Uzivo
  radiostanica .BA
  October 25, 2020

  Top radio