Radio 5fm Velez Online

  Radio 5Fm Velez Online
  LIVE OFFLINE
  Country: Radio 5Fm Velez Online Radiostanica.comMakedonija
  Loading...
  Track Image Now Playing :

  Radio 5fm

  Радио 5ФМ постои од 18 Февруари 2001 година, кога доби лиценца за емитување програма на локално ниво. Според форматот, Радио 5ФМ е говорно - музичко радио со претежно забавен општ формат. Според музичката понуда, 5ФМ е Adault Contemporary Hit Radio (ACHR). Предавателниот пункт се наоѓа во месноста Св. Илија, на надморска висина од 555 метри. Радио 5ФМ зрачи на фреквенција од 107,1 MHz, со јачина на предавател од 100W. Дотурот на сигналот од студиото до предавателниот пункт е дигитален. Покрај Велес, сигналот на Радио 5ФМ стигнува и до Свети Николе, Лозово, Градско, Чашка, Богомила и делови од Скопје. Освен терестијално, Радио 5ФМ зрачи и на интернет, во дигитален AAC формат. Во текот на своето работење, Радио 5ФМ стана лидер во медиумскиот простор на Велес. Дневниот рејтинг на слушаност изнесува 25% на територијата на Општина Велес, а одредени сегменти од програмата достигнуваат рејтинг и преку 40%. Радио 5ФМ прерасна во "школо" за радио новинарство и радио водителство.Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

  Contacts

  Email : [email protected]

  Playlist

  • 18:56:31 Now On Air: PJ Harvey - Happy Days
  • 18:56:27 5 FM MARKETING - odjava
  • 18:56:05 Sinalco PES reklama nagradi
  • 18:55:11 PROLET KOMERC REKLAMA 2017
  • 18:54:35 Zito - Good year kupon plus
  • 18:54:31 5 FM MARKETING -nade dzingl
  • 18:53:14 NAJAVA PESNI NA VASETO VREME
  • 18:48:45 Now On Air: Brandy - Come A Little Closer
  • 18:48:08 Kiks 1
  • 18:44:23 Now On Air: Fefe Dobson - Ghost
  • 18:42:00 Now On Air: Leony - Faded Love
  • 18:41:54 5 FM MARKETING - odjava
  • 18:41:24 EN EN SPORT NIK
  • 18:41:06 LiferPivo
  • 18:40:13 PROLET KOMERC REKLAMA 2017
  • 18:39:41 Knizarnica Iva 2003 - 2012 oficijalna
  • 18:39:09 REKLAMA DIFFREND NOVA
  • 18:39:05 5 FM MARKETING -nade dzingl
  • 18:35:03 Now On Air: DJ Jean - Every Single Day
  • 18:30:32 Now On Air: Manu Chau - Bongo Bong

  Leave a Review