KISS FM Radio Online Kumanovo

  Kiss Fm Radio Online Kumanovo
  LIVE OFFLINE
  Country: Kiss Fm Radio Online Kumanovo Radiostanica.comMakedonija
  Genres: folkmix
  Loading...
  Track Image Now Playing :

  KISS FM Radio

  Кисс Фм Радио е Интернет Радио кое започна со работа на 15 Јули 2009 година и за многу кратко време достигна огромна слушаност како во Куманово така и во целиот свет.Нашиот тим го сочинуваат професионалци во својата работа кои неуморно 24 часа работат за Ваше добро расположение и секогаш се со позитивна мисла која ви ја пренесуваат преку музиката од нашето студио.Slušajte odlične radio stanice iz Makedonije uživajte u muzici na sajtu radiostanica.ba. Sve EXYU Radio Stanice Uživo Na Internetu slušajte na našem radio portalu. Pored radio stanica, tu je i radio chat, radio blog i najnovije informacije sa estrade.

  Playlist

  • 20:26:24 KISS FM RADIO - KISS FM 9
  • 20:23:23 Haris Dzinovic - Ostaricu Necu Znati
  • 20:20:13 Milica Pavlovic - Sexy senorita
  • 20:20:11 KISS FM RADIO - KISS FM 15
  • 20:20:08 KISS FM RADIO - KISS FM 26
  • 20:15:38 Ceca - Igracka samoce
  • 20:15:37 KISS FM RADIO - KISS FM 18
  • 20:15:32 KISS FM RADIO - KISS FM 11
  • 20:15:27 KISS FM RADIO - KISS FM 16
  • 20:12:02 Tamara Milutinović - Instagram

  Leave a Review