DiV RADIO PRIJEDOR

Div Radio Prijedor – U sklopu FreeMedia d.o.o. Prijedor, 16.maja 2018.godine, počela je sa radom nova, lokalna radio stanica – DiV radio.

Muzički format radija je samo narodna muzika. Svojim signalom pokriva područje grada Prijedora i kompletnu prijedorsku regiju (Kozarska Dubica, Novi grad, Oštra Luka,…) sa preko 100.000 potencijalnih slušalaca.

DiV radio Prijedor je stanica, koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni. Posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor.

Div Radio Prijedor – Najveći hitovi narodne muzike

div radio prijedor
DiV RADIO PRIJEDOR

Slogani “Najveći hitovi narodne muzike“ i “Tvoj grad, tvoj radio” najbolje oslikavaju viziju i misiju DiV-a, koji je kao javni medij zaista postao dio grada Prijedora, sinonim za ležerno, ali pravovremeno informisanje o lokalnim zbivanjima uz odličnu, interesantnu i ponekad zaboravljenu muziku i sjajne mlade ljude koji iz dana u dan daju svoj doprinos uspješnosti ove mlade radio stanice.

Div Radio Prijedor Uživo na Radiostanica.ba

U kratkom vremenskom roku DiV radio je u potpunosti ispunio cilj i svrhu djelovanja, a to je informisanje, edukovanje i povezivanje zajednice.

-

Slušanost je u konstantnom porastu, kao i broj pratilaca na Facebook stranici. Izvan BiH, širom svijeta, nemali je broj slušalaca preko live streaminga.

div radio prijedor
DiV RADIO PRIJEDOR

DRUGE UPRAVO ČITAJU

spot_img
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE